Advertise here    

QuickBooks Forums      

Go Back   QuickBooks Forums > QuickBooks Software Support > QuickBooks Canada Forum

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-13-2012, 03:33 PM
juwolfe juwolfe is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
Change Sales Tax Account

Currently using Quickbooks Contractor 2013. I have created 2 sub accounts under Sales tax payable as GST/HST on Sales and GST/HST (ITC). I want to change my item code for tax on sales to the corresponding sub account and same with purchases.

How do you change the sales tax item to the correct sub account?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-07-2013, 03:00 PM
Piedrito Piedrito is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2002
Location: Victoria, Canada
Posts: 40
This thread might help

http://forums.quickbooksusers.com/sh...eferrerid=1068
Reply With Quote
Reply

Bookmarks
Bookmark and Share
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:52 PM.


 

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
All contents copyright (c) by AccountingUsers Inc.