Advertise here    

QuickBooks Forums      

Go Back   QuickBooks Forums > QuickBooks Software Support > QuickBooks Pro Forum

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-22-2003, 09:30 AM
cannonge cannonge is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Dallas, Texas
Posts: 3
Unhappy printing checks: no checks show up in register to print

I have to print checks one at a time and manually feed them. When I press print batch, nothing shows in the check register menu. What am I doing wrong? Manual does'nt help at all.
__________________
Gayle
Reply With Quote
  #2  
Old 04-23-2003, 07:09 AM
sjescher sjescher is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Honolulu, Hawaii
Posts: 26
Are you clicking on File-print forms-checks?

What version of QuickBooks do you have?

Steve
Reply With Quote
  #3  
Old 04-23-2003, 07:10 AM
RobJoy RobJoy is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: UK
Posts: 3,858
When you use 'Pay Bills' or Write Cheques' you need to have the 'to be printed' box ticked so that the cheques are put in the print queue, otherwise QB assumes you are writing them manually. Then if you look at a cheque or bill payment it will have 'To Print' in the number field, and will appear in the cheques to print list. Is this the answer?
Reply With Quote
  #4  
Old 04-24-2003, 09:07 PM
cannonge cannonge is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Dallas, Texas
Posts: 3
printing checks: no checks show up in register to print

I use QB Pro 2002.

I followed the instructions, I thought, in the manual.

I did go to files, print forms, checks. The menu box that says select checks to print comes up, but there is nothing in it.

I do not have anything on my screen that says "checks to be printed" that I can find.

I have 2 companies on QB. I only print checks for one of them. When I was in the first one, and followed the instructions, check #1 came up and was checked, with no other checks.

Any help is appreciated. Otherwise, I am back to manual checks again.
__________________
Gayle
Reply With Quote
  #5  
Old 04-24-2003, 09:50 PM
cannonge cannonge is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Dallas, Texas
Posts: 3
printing checks: no checks show up in register to print

I found the box "to be printed." I feel like a dummy. Thanks for your help, Robjoy. I have now printed checks without screwing them up.

But, I do have one more question.

I gather that I cannot print a mixed batch of payroll and other checks, although it looks like I should be able to because of the boxes at the bottom of the select checks to be printed menu, which says "both." Can I or can't I?
__________________
Gayle
Reply With Quote
Reply

Bookmarks
Bookmark and Share
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:26 AM.


 

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
All contents copyright (c) by AccountingUsers Inc.