Advertise here    

QuickBooks Forums      

Go Back   QuickBooks Forums > QuickBooks Software Support > QuickBooks FAQ

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-13-2015, 07:13 PM
Robri Robri is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 5
Customer number and product number

Does Quickbooks Premier 2012-13 produce a customer number or product number automatically and how do i find it in reports?
Rob
Reply With Quote
  #2  
Old 12-14-2015, 05:41 AM
Rustler Rustler is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Location: Texas - The Republic
Posts: 2,365
No QB will not do that, any year any version
Reply With Quote
Reply

Bookmarks
Bookmark and Share
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:25 PM.


 

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All contents copyright (c) by AccountingUsers Inc.