Advertise here    

QuickBooks Forums      

Go Back   QuickBooks Forums > QuickBooks Software Support > QuickBooks Forum

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-11-2017, 06:27 PM
Dianab Dianab is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 13
Setting fiscal year/Change fiscal year

I need to change, set up or verify our company's fiscal year as originally entered in our previous version of Quickbooks. We have updated/upgraded to Quicken 2016 for Mac. I cannot locate anywhere in the Quickbooks system where I might verify, update, or change our fiscal year. I am the only, primary, operator of our Quickbooks program...not an unauthorized employee. Please help!
Reply With Quote
  #2  
Old 05-13-2017, 04:47 AM
Joe Williams Joe Williams is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Oklahoma
Posts: 9,358
It is located i the Company preference.
__________________
Joe Williams
joewilliams@wavelinx.net
Piedmont, Ok
Reply With Quote
  #3  
Old 05-15-2017, 03:00 PM
Dianab Dianab is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 13
Setting fiscal year/Change fiscal year

Thank you, Joe, for your quick response! Found it just where you said...in Preferences...and made a note for myself in case I need it again!

Dianab
Reply With Quote
Reply

Bookmarks
Bookmark and Share
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:28 PM.


 

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All contents copyright (c) by AccountingUsers Inc.